MAMA sluit samen met jou het jaar af in de ether

Van 2 tot en met 8 december transformeert de showroom aan de Witte de Withstraat tot een live en online radiostation. Liefhebbers genieten een week lang van een bonte stoet audioverslaafde kunstenaars, muzikanten en performers. We kijken terug op 2019, maar ook vooruit naar 2020. Speciaal voor deze gelegenheid bouwt MAMA een ‘sonische camera obscura’, met een radiostudio en een lounge waar je je als bezoeker live kunt laten verwennen door oorstrelende geluidsgolven. En mocht je geïnspireerd raken, stap dan zelf de studio binnen om jouw gedachtekronkels de wereld in te zenden. Er is plek genoeg in de booth en we zijn flexibel; hosts Lila Athanasiadou en Willem de Haan ontvangen je met open armen.

Alle uitzendingen zijn tijdens uitzenduren live te streamen via deze pagina of de makkelijk te onthouden URL www.thisismama.nl/radio; of kom gezellig langs in de showroom tijdens de uitzending. Voor de mensen met een FM-receiver: in en rondom de Witte de Withstraat kan je ons ook ontvangen op 105.3 FM.

Wat staat er op het programma? Praatgrage curatoren die vertellen hoe het was om in 2019 een tentoonstelling in MAMA op te zetten, DJ’s, soundscape-performers, een band, iemand die elke dag ei bereidt, talenten uit Team MAMA die hun passies delen, kunstenaars die niet beter weten; teveel om allemaal op te noemen. Dus dat gaan we ook niet doen. Ga er in ieder geval vanuit dat er genoeg is te beleven tijdens MAMA’s laatste project van dit jaar en weet dat je meer dan welkom bent in de showroom. We beloven je iets ongehoords.

Voor de planners: het complete programma publiceren we nog online!​

17:00 – 17:10 Welkomstwoord + Awkward Introductions
Leer hosts Lila Athanasiadou en Willem de Haan beter kennen terwijl zij elkaar awkwardly