Liefhebbers van hip-hop en anime opgelet! If you had one moment, one opportunity, to seize everything you ever wanted... would you capture it? Or just let it slip?

Apa kabar? (What’s new?) is helaas bijna ten einde… maar we hebben nog één In Real Life knaller voor je in petto. Team MAMA’s Carmen Bosch organiseert op de avond van den 26ste mei in MAMA’s showroom een unieke Hip-Hop x Anime pubquiz!

De quiz focust op de interessante relatie tussen Japanse anime en hip-hop. Denk aan de anime serie Afro Samurai of de clip uit 1996 van Ghostface Killah’s Daytona 500 en je komt al snel tot de conclusie dat er anime en hip-hop hand in hand gaan.

De pubquiz zoomt in op thema’s als cultural appropriation, een globale mainstream en remix culturen. Hoeveel weet jij van dragonballs en 808s? Strijd om de titel van anime en hip-hop connaisseur en verover onze Hip-Hop x Anime x MAMA goodiebag!

Buiten deze quiz kan je je geeky hart ophalen door je eigen anime-style portret te laten maken. Of je chillt met je vrienden onder Japanse lampions en gaat dansend de avond tegemoet met die ekte groovy hip-hop tracks.

Je kunt als volgt meedoen aan de quiz:

  • stel een team samen (max. 4 personen)
  • bedenk een teamnaam
  • wil je graag dat wij je in een team indelen? laat het ons weten
  • stuur een email naar hello@thisismama.nl met de mededeling dat je mee wilt doen!

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam