Verwacht een full length interactieve performance

Een remake is een hervertelling van een verhaal dat al eerder met publiek is gedeeld, maar dan net iets anders. Het algemene scenario en de karakters komen overeen met die van het originele verhaal; details worden juist geüpdate voor een hedendaagse publiek.

Tijdens A Different Director presenteren kunstenaars Fran Hoebergen, Krista Smulders en Michiel Ubels hun remake van een kerkdienst die 29 september plaatsvond in de Grote of Sint-Laurenskerk. Op die datum, bijna twee maanden geleden, bezochten ze de kerk voor het eerst. De kerkdienst die ze toen bijwoonden noemen ze vanaf dat moment ‘het origineel’.

Verwacht op 24 november een full length interactieve performance waarbij elementen van het origineel in een nieuw jasje zijn gestoken. Met gastbijdragen van de Laurenskerks vaste dominee Bernard van Verschuere, een skileraar en heel veel videocamera’s in een arena format. We beloven: zoiets heb je nog nooit eerder gezien.

De live remake start om stipt 19:00 en duurt ongeveer anderhalf uur. Achteraf is er tijd voor het delen van ideeën, hapjes en drankjes. Dus neem iets mee voor jezelf en anderen!

Gratis toegang. Dit evenement is Nederlandstalig. Dit project is een samenwerking met de Grote of Sint-Laurenskerk.

Dit event is onderdeel van Varioux Exhibition Titles en fungeert tevens als de finnisage van die show.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam