MAMA stelt – net als de afgelopen twee zomers - haar showroom ter beschikking aan een vet initiatief

MAMA neemt een korte vakantie. Heerlijk met de voetjes van de vloer, in het zand of de tuin. Waar MAMA ook gaat, ze is er even niet. Maar dat betekent niet dat wij de duurbetaalde huur voor onze showroom aan de Witte de Withstraat laten verdampen. MAMA stelt namelijk – net als de afgelopen twee zomers – haar showroom ter beschikking aan een vet initiatief. Dit jaar dragen wij de sleutel af van 25 augustus t\m 7 september. Het is weer tijd voor de Summer Swap!

Wat houdt de Summer Swap precies in?

  • De sleutel van MAMA’s showroom wordt overgedragen aan een groep mensen, die vervolgens twee weken lang de baas is.
  • MAMA is met vakantie. Dus jullie kunnen haar niet bellen en om hulp vragen voor opbouwwerkzaamheden, technische zaken of inhoudelijke advies.
  • Jullie zijn volledig vrij (binnen de gebruikelijke wet- en regelgeving) om programma te ontwikkelen. Dat betekent dat jullie programma niet hoeft te passen bij MAMA’s doelstellingen. MAMA is van huis, dus er is complete vrijheid.
  • Jullie krijgen een lege, schone showroom ter beschikking. En zo laten jullie hem aan het eind van de rit ook weer achter. MAMA vindt het fijn om na vakantie in een schoon huis thuis te komen.
  • Wees lief voor de buren.

Willen jullie in de voetsporen treden van Mami Bricks en Howling Pancakes? Stuur dan een korte mail met jullie voorstel naar: summerswap@thisismama.nl. De inzendingen komen terecht bij Yahaira Brito Morfe (Mami Bricks) & Laura Grimm (Howling Pancakes) die uiteindelijk ‘de parel’ uit de plannen pikken.

Deadline voor het opsturen van plannen is 1 juli!

Tip: Stel een sweet but short voorstel op (max. 300 woorden).

Niet zo van het schriftelijke? That’s fine! Stuur ons in dat geval een video- of audioboodschap. Probeer het idee (grofweg) levendig te beschrijven, zodat Yahaira en Laura een goede indruk krijgen. Er zal nog een avond worden ingepland die de mogelijkheid geeft jullie plannen in volle glorie te komen toelichten.

howlingpancakes_01

Open galerij
Howling Pancakes (2018)

Over NETWORKS

Steeds meer makers verenigen zich en gaan (inter)nationale verbindingen aan. Deze netwerken dragen bij aan het ontstaan van cross-disciplinaire samenwerkingen die een eigen unieke stem hebben. We brengen deze netwerken in beeld en zijn actief aanjager bij de totstandkoming van nieuwe partnerschappen. We opereren op de achtergrond en gebruiken onze kennis voor het ondersteunen, produceren en faciliteren van activiteiten die aansluiten bij ons inhoudelijke credo HOME | IN REALI LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam