Funky & groovy tunes

Na afloop van de opening van Climate Knowledges verwelkomt Ballroom ons voor de officiële Climate Knowledges afterparty!

Wees welkom op de opening en rol samen met ons in één keer door naar de afterparty, of kom op eigen initiatief. Hoe dan ook, we zien je graag voor wat nachtelijke escapades in Ballroom (Witte de Withstraat 88).

Funky & groovy tunes gegarandeerd.

GRATIS ENTREE


DJ’s:
00:00 – 01:20 Mishti (VK)
01:20 – 02:40 James King (NL)
02:40 – 04:00 Ans M (VK)


Climate Knowledges en de afterparty zijn geprogrammeerd door Worm: art + ecology, het platform van Angela Chan dat zich richt op de communicatie over klimaatverandering binnen hedendaagse kunstpraktijken. Als aanvulling op de tentoonstelling zijn er workshops en performances van de meewerkende kunstenaars. Daarnaast wordt tijdens Climate Knowledges samen met lokale klimaatactivisten een bibliotheek samengesteld met visuele media over klimaatverandering.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam