special edition bomberjack & cardboards

De eerste aflevering van CULTURESPORT speelt zich af in het Rotterdam van de jaren negentig. Om precies te zijn in 1995. Deze periode is onlosmakelijk verbonden met de gabbercultuur, club Parkzicht en het Rotterdam Terror Corps. Niet veel later was daar ook modeontwerper Nada van Dalen, afgestuurd in 2007 aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Haar Berlijnse collectie Immergeradeaussi, geïnspireerd op streetwear, tweedehands DDR-uniforms en de geschiedenis van de stad, werd genomineerd voor de prestigieuze Internationale Mode & Photography wedstrijd.

Bomberjack
In een unieke samenwerking met het team van CULTURESPORT ontwierp Nada speciaal voor MAMA 10 exclusieve bomberjacks. De afbeelding op de achterkant van de jas komt voort uit de serie en is geborduurd door Tegendraads. De jassen zijn aan twee kanten draagbaar en zijn – naar goed gebruik in de gabberscene – door alle deelnemende kunstenaars gesigneerd op de knaloranje voering.

Ze zijn enkel verkrijgbaar in (gabber)maat XL en te bestellen voor €250,- via info@showroommama.nl.

Cardboards
Gedurende de tentoonstelling is het ontwikkelingsproces van de aflevering te volgen in Virtual Reality, door middel van cardboards kun je onder andere een gabberfeest in Club Parkzicht betreden. MAMA heeft voor CULTURESPORT: Rotterdam 1995 speciale cardboards gemaakt waarop een afbeelding uit de serie gezeefdrukt is. Deze zijn te leen in de showroom tijdens je bezoek. Ook thuis Virtual Reality beleven? De special edition cardboards zijn voor slechts €20,- te koop in de showroom of te bestellen via info@showroommama.nl. De cardboards worden geleverd met QR codes om de tentoonstelling thuis te kunnen beleven.

 

16-01a_supportimage_universe_culturesport-x-nada-van-dalen_c
16-01a_supportimage_universe_culturesport-x-nada-van-dalen_e
16-01a_supportimage_universe_culturesport-x-nada-van-dalen_b

Related

Website by HOAX Amsterdam