ONZE GELIEFDE PROGRAMMAMAKER IS VERMIST!

Tien dagen voordat zijn show ten einde loopt, lijkt programmeur Willem de Haan van de aardbodem verdwenen! We roepen al detectives van Rotterdam op om het onderzoek naar de vermissing van Willem te openen.

Welkom bij deze murder mystery game. Cluedo, maar dan in het echt. Neem de rol aan van detective en zoek deze zaak tot op de bodem uit. Je werkt samen met andere detectives en wordt uitgedaagd een sinister raadsel op te lossen. Iedereen is verdacht.. kan jij de dader vinden voordat iemand anders dat kan? Ben jij de held die Willem veilig thuisbrengt?

Al de deelnemende detectives worden gevraagd om op vrijdag 15 november om 18:00 uur te verzamelen in MAMA’s showroom. Hier ontmoet je Willems collega Yahaira, die je het spel uitlegt. Tijdens het spel interview je verschillende verdachten die zich op en rondom de Witte de Withstraat bevinden.

Schrijf je in door een mail te sturen naar irlmamamysterygame@gmail.com. Vermeld de naam van je detective-team and hoeveel mensen je meeneeemt. Een team bestaat uit 2-6 deelnemers. Geen team? Laat het ons weten, dan denken wij met je mee.

P.S. neem wat cash mee! Ook detectives krijgen dorst.

MAMA Mystery Game wordt georganiseerd Team MAMA’s eigen Yahaira Brito Morfe en is onderdeel van Various Exhibition Titles, dat tot 24 november is te bezoeken. Iedere tentoonstelling zijn er een aantal In Real Life events. Team MAMA organiseert altijd één van deze events.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam