De scheiding van virtualiteit en realiteit is definitief doorbroken.

Gaming is nooit zo belangrijk geweest in het scala van ervaringen in deze Computer-generated world. De scheiding van virtualiteit en realiteit is definitief doorbroken. The world is a Video-game and everybody plays a Character. Vanuit die gedachte is de groepstentoonstelling “Spielhalle” ontstaan.

Come to MAMA & vecht als warlord in het labyrint Zedz-beton van het bekende driemanschap Delta Mauer Zedz. Speech als Bush of Saddam over oorlog, vrede of wat je gisteren hebt gegeten in Pips-lab’s ‘Soap-O-Matic’. Taggen of tekenen met het helderste licht doe je in de Luma-solator om daarna lekker te ontspannen in de Arno Coenen’s video-trek-hok ‘Time to Bone’. Voor slechts 20 euro cent per trekbeurt is er keuze uit meer dan 8 dirty animations met veel belovende titels als: ‘Ass ‘& Titties’ and ‘Daddy is Working Late’.

Samengesteld door Jeroen Everaert & Boris van Berkum met bijdragen van Delta, Zedz, Maurer United Architects, Arno Coenen, Pips-Lab, Margarete Jahrmann & Max Moswitzer

Over HOME

HOME is het leidmotief waarmee we gesprekken rondom opvattingen van geborgenheid, representatie en identificatie aanwakkeren. HOME is een basis, een plek waar je naar terugkeert én een anker voor de verdere reis. HOME (ook online) is het begin van je verbondenheid met anderen. Onder de naam HOME presenteren we tevens onze tentoonstellingen in de showroom. In samenwerking met jonge makers geven we uitdrukking aan interpretaties over HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam