Leer je creatieve potentie ten volste te benutten!

The Mind-Blowing Institute nodigt je uit om samen met twee wetenschappers nieuwe dimensies te verkennen.

Workshop: Past Life Therapy door Vanja Smiljanic
Doorbreek je mentale blokkades met behulp van Vanja Smiljanic’s workshop. Aan de hand van een Past Life Therapy Art Class, gepionierd door de Unarius Academy of Science, ontdek je wie bent geweest. Duik in de kronieken van je vorige levens; omarm Past Life Therapy, breek met lineaire tijd, herdefinieer het concept van ‘zelf’ en onthul de shapeshifter in jou.

Let op: voor deze workshop zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! Schrijf je in door een gratis kaart te ‘kopen‘.

Performance: Kamil Guenatri
Kamil Guenatri presenteert tijdens Revealing New Dimensions een uitbreiding op zijn video-installatie, die momenteel in The Mind-Blowing Institute is te zien. Kamil straalt zichzelf vanuit een ander universum in en creëert een poëtisch lichaam, dat in verschillende dimensies tegelijkertijd bestaat. Hiermee onderzoekt hij verschillende manieren van intimiteit en nabijheid. Kom en word onderdeel van zijn belichaming!

Music:Madnix
Madnix is een Rotterdamse muzikant, producer en performer die verschillende stijlen binnen het elektronische genre combineert. De live sets tonen een fascinatie voor muziekstijlen als acid, techno en drum n bass. Zijn sets zijn geestverruimend, dansbaar en vol van energie!

18.00 – 20.00 / Past Life Therapy Class door Vanja Smiljanic
20.30 – 21.15 / Kamil Guenatri
21.30 – einde / Muziek

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam