This publication is only available in Dutch.

Een klein uur durende talkshow waarin programmamakers Berksun, Giovanni & Sebastiaan met elkaar in gesprek gaan aan de hand van een selectie aan vragen over hun proces en ervaringen. De vragen zijn vooraf door de programmamakers opgesteld, niet met elkaar gedeeld, en worden door middel van een grabbelton aan elkaar voorgelegd. 

Met de verschillende achtergronden van de programmamakers zal iedere vraag anders worden benaderd.

Sebastiaan Hoogstraaten was de programmamaker van MACHT VAN WIE! De expositie MACHT VAN WIE! verkende de manier waarop games een spiegelbeeld van de maatschappij kunnen zijn én een manier om te demonstreren.

 

Giovanni Maisto Ferreira was de programmamaker van Touch Me, To See Us. In Touch Me, To See Us van Giovanni Maisto Ferreira wint consensuele en liefdevolle aanraking terrein terug op digitale verbinding en de angst voor fysiek contact.

Berksun Çiçek was de programmamaker van Nane Limon Kabuğu. Door hedendaagse vraagstukken over afkomst te combineren met het reclaimen van praktische culturele gebruiken die een helende werking kennen, opent zij het gesprek over de betekenis van het woord het woord heling.

Related

Website by HOAX Amsterdam