Kom langs, pak de microfoon en deel je smutty, fluffy, AU, subversieve, (non)-con, roleplaying, crossover, Mary Sue/Gary Stu en genderbending fan fictie met ons.

Tijdens fase 3 van Character Building worden bezoekers gestimuleerd om hun eigen fan art en fan fictie te creëren. Naast tentoonstellingsruimmte en studio is the showroom inmiddels ook getranformeerd tot werkplek waar geëxperimenteerd kan worden met verhalen, poëzie en beeld. This deze Open Mic sessie is iedereen welkom om zijn werk, ideeën en visuele belevingen te delen in een inclusieve en veilige omgeving.

Kom langs, pak de microfoon en deel je smutty, fluffy, AU, subversieve, (non)-con, roleplaying, crossover, Mary Sue/Gary Stu en genderbending fan fictie met ons.

Wil je je proza, muziek, tekeningen, choregrafie of performance met ons delen? Met helpen je graag en bieden je een platform! Heb je speciale wensen of technische verzoeken? Email Laura Deschepper op laura.fakiola.deschepper@gmail.com

Proza: maximaal drie a4 (10 min). Onversterkte muziek is mogelijk.

Dit event is onderdeel van het project Character Building, waarbinnen we het fenomeen fancultuur verkennen.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam