Dompel jezelf onder in een reis vol met epische gevechten, mystieke raadsels en obscure ondernemingen.

WELKOM REIZIGER!

Laat je innerlijke Elf de vrije loop. Creëer en onthul je echte identiteit en begin aan een unieke queste. Samen met een groep vrienden onderzoek je de gevaarlijke doch aantrekkelijke wereld van Orcs & Oracles.

Orcs & Oracles is een offline role-playing ervaring waar jij als speler de rol van fantastische wezens aanneemt.

Je wordt uitgedaagd om je eigen identiteit achter te halen en een compleet nieuw karakter te belichamen in een escape room-achtige omgeving met acteurs, geluidseffecten, props en uitdagende outfits. Dompel jezelf onder in een reis vol met epische gevechten, mystieke raadsels en obscure ondernemingen.

Setting: onze showroom op de Witte de Withstraat. Enter the game en wordt onderdeel van deze avontuurlijke avond.

Schrijf je in als individu een ga bloedbroederschappen aan met andere spelers of schrijf als een groep van maximaal 5 personen in.

Tickets geven recht op een welkomstdrankje, een fotoshoot en een live action role-playing sessie van een spectaculair uur.

Klik hier om het spel te starten en tickets te kopen!

Er zijn twee soorten tickets, beiden voor €5,-
– Early ticket: je wordt ingedeeld in een tijdslot tussen 18:00 en 20:00 uur
– Late ticket: je wordt ingedeeld in een tijdslot tussen 20:00 en 22:00 uur

We maken een schema op basis van de inschrijvingen. Wanneer je een ticket koopt sturen we je 24 uur voor aanvang van het event een mail met meer informatie over je specifieke tijdslot.

Gedurende de avond is er ook een ’taverne’ waar je bordspellen kan spelen, naar muziek kan luisteren, kan proosten met je maten en converseren met medereizigers. Deze ruimte is ook toegankelijk als je geen ticket hebt – dus vertel het je vrienden en aartsvijanden en kom langs!

Orcs & Oracles is een concept van Levin Stein, Louisa Teichmann en Eli Cholakova en is onderdeel van de tentoonstelling  Character Building. Elke tentoonstelling die in de showroom is te zien kent randprogrammering in de vorm van diverse In Real Life events, waarvan er altijd een is georganiseerd door Team MAMA talents.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam