Party: Shake what your MAMA gave ya
MAMA is een oude tang aan het worden!

Prepare for a night of full of performance, pleasure and party. It’s time to SHAKE WHAT YOUR MAMA GAVE YA. De afgelopen weken presenteerden we de manifestatie Breaking Barriers, ter ere van onze 21ste verjaardag. MAMA is een oude tang aan het worden! We organiseerden een best trick skate contest, een street art tour en een dinnershow extravaganza.

De laatste klapper organiseren we in samenwerking met BAR. Het wordt een onvergetelijke avond die bestaat uit een performance programma die langzaam overloopt in een nachtelijke party die doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Neem je vrienden mee, vertel het je vijanden, bel je familie weer eens – we hopen een hele hoop mooie gezichten te zien om samen 21 jaar MAMA te vieren! Gratis toegang tot 23.00 uur.

Programma
– 21 jaar of jongerencultuur met Rishi Badal + Gyz La Riviere + Yahaira Brito Morfe (Groepsgesprek)
– Alexander Iezzi (Performance)
– Dieuwke Boersma (Performatieve Lezing)
– Steye Felix (Live)
– Willem De Haan (Performance)
– Zoëzo / Wavey Cartel (DJ Set)
– Cen Giz + Lin Tonic (DJ Set)
– Mary Posa / Alexander Iezzi (DJ Set)

wat: absurdisme, expressieve dance, groovy beats, lachen, DJ’s, drank, knuffels, live muziek
wie: MAMA + BAR
waar: Schiekade 201, 3013BR
wanneer: zaterdag 17 november / 20.00 – 05.00

tickets: http://bit.ly/shakewhatyourmamagaveya
damage: €7.5,-

Facebook Event

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam