In februari organiseren MAMA’s programmamakers (2021-2022) Honey Kraiwee, Ratri Notosudirdjo en Annosh Urbanke gedurende drie dagen sessies over storytelling. Het programma Have a Seat! reflecteert op manieren om storytelling te verweven in de tentoonstellingspraktijk, als middel om te spreken met het publiek en de rol van verhalen in heling en zelfzorgpraktijken.

Have a Seat! neemt je mee in de zwaartekracht van verhalen, gevoelens, zintuigen
Dag 1 – het verweven van storytelling in cureren

11 februari, 19:30-21:00
Een diner met interactieve raampresentatie in de Witte de Withstraat

Met bijdragen van Katayoun Arian, Eva Posas, Alexandra Martens Serrano, Jo-Lene Ong, Sami Hammana, Clara Balaguer, Leana Boven, gemodereerd door Nathalie Hartjes en met catering door De Citroen.

Dag 2 – verhalen en het lichaam

12 februari, 13:00-15:30
Participatieve presentaties met de kennis van beoefenaars in helende praktijken

13:00-14:00 – presentatie over massage met Rajiv Bhagwanbali
14:30-15:30 – Dopey Calor over de praktijk van I-Lotus: Chinese geneeskunde, acupunctuur en kruiden genezing

Dag 3 – weg van het consumeren van verhalen

13 februari, 13:00-17:00
Participatieve presentatie door Kexin Hao

Het visuele essay “The Timeless Morphs” 3 Body Sessions” stelt het fysieke lichaam voor als een procesmatig, niet-lineair, en bewegend archief. Waarmee het herinneren een tijdloos instrument is om de gedisciplineerden te bevrijden, om de machtelozen te bekrachtigen. Een visueel essay wordt gevolgd door een publieke gymnastiek sessie.

Scenografie door Narges Mohammadi. Grafisch ontwerp door Wooseok Jang.

  • Reserveren is niet nodig
  • CTB verplicht
  • MAMA is beperkt tot 20 bezoekers tegelijk
  • Gelieve een gezichtsmasker te dragen

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam