Een visuele conversatie in de vorm van korte films

Smeared States‘ eerste randprogramma wordt gehost door Tender Center Rotterdam. Dit event is georchestreerd als een visuele conversatie – in de vorm van korte films – tussen Kerry Downey en G H O S T (Natalia Sorzano, Kari Robertson & Madison Bycroft). De avond wordt niet opgehangen aan een overkoepelende thematische kapstok. In plaats daarvan vloeien en sijpelen de films in elkaar over als een geïmproviseerd gesprek. Smeared States programmamaker Lila Athanasiadou zal de avond inleiden.

Screening Schedule
– Weather Report (9.41)
– All the Ills That Flesh is Heir To (16.22)
– A Third Space (7.41)
– pigs can’t see the sky because of how their eyes are placed (7.00)
– To Do List (17.26)
– Impugnando la Locura – Contesting Madness (18.25)
– How to see in the Dark (12.43)

Elke tentoonstelling in MAMA’s showroom wordt gecomplementeerd door verschillende In Real Life Events, die tastbaar vormgeven aan de thema’s die we met onze projecten verkennen. De toegang tot deze events is altijd vrij, tenzij expliciet anders wordt vermeld.

Dit event is onderdeel van de tentoonstelling Smeared States, gecureerd door programmamaker Lila Athanasiadou, en vindt plaats in Tender Center Rotterdam.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam