"Project(OR) navigeert tussen commercie en inhoud ... Het imposante oude postkantoor aan de Coolsingel waarin de kleine beurs huist, is op zichzelf al reden voor een feestje." 
De Volkskrant (8 feb)
mainimage_home_porjector_08-02

Van label tot magazine en van galerie tot collectief: de eerste editie van Project(OR) biedt van 6 tot en met 10 februari 2008, tijdens Art Rotterdam, een unieke diversiteit aan kunstuitingen uit binnen- en buitenland. Ruim twintig vooruitstrevende kunstpodia presenteren zich ieder op hun eigen manier, variërend van een performance tot een overdadige beurspresentatie. MAMA brengt deelnemers uit onder meer Berlijn, Los Angeles, Casablanca, Londen en Madrid samen op een vloeroppervlakte van 1.000 m2. Project(OR) heeft ook een dagelijkse programma met een mix van lokale en internationale performances en een clubnight.

support-image_home_projector_08-02b
support-image_home_projector_08-02i
support-image_home_projector_08-02j

Met bijdragen van ak 28, Artis Den Bosch, Artists Anonymous Artonaut, The Centre of Attention Centrifugal Projects Doual’art/iStrike, Error One, Fette’s Gallery, Galleri Rekord, Immanence, K3 Project Space, KOP, Kop-Art, Kunstraum NOE Liquidacion Total, MAMA, MOT international, MU, press to exit project space rotor, SAarts Emerging, La Source du Lion, <>TAG, Underdogs: Six Stray Australian Artists Vegas Gallery, Het Wilde Weten en Wound.

Over HOME

HOME is het leidmotief waarmee we gesprekken rondom opvattingen van geborgenheid, representatie en identificatie aanwakkeren. HOME is een basis, een plek waar je naar terugkeert én een anker voor de verdere reis. HOME (ook online) is het begin van je verbondenheid met anderen. Onder de naam HOME presenteren we tevens onze tentoonstellingen in de showroom. In samenwerking met jonge makers geven we uitdrukking aan interpretaties over HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam