Het is elke vrijdag van 18.00-21.00 Kunstavond in en rondom de Witte de Withstraat. Sporadisch organiseren we ook Kunstavond XL edities die doorgaan tot 23:00 uur. Bezoek gratis alle kunstinstellingen in de straat. Free art, baby! Check de website voor het programma.

De Kunstblock Tour, die je laat kennis maken met het kunstzinnige geweld dat de Witte de Withstraat en omgeving rijk is, vindt plaats van 19.00-20.00. Het startpunt voor de tour is de informatiebalie bij Kunstinstituut Melly/TENT (Witte de Withstraat 50). Zowel de Kunstavond als de tour zijn gratis.

Liever van te voren reserveren of een afspraak maken voor een tour op een datum en tijdstip naar keuze? Dat kan uiteraard. Voor reserveringen of vragen mail tours@kunstblock.nl of bel +31 10 4110144

Samenvatting Tour op aanvraag
Tijd en datum: Op aanvraag
Duur: 2 uur
Aantal: Max. 15 personen
Start: Witte de Withstraat 50
Taal: Nederlands of Engels
Prijs: Per blok € 85,00 (inclusief toegang)

De we­ke­lijk­se Kunst­avond in het Wit­te de Wit­h­kwar­tier is een pro­gram­ma van Kunstblock, de sa­men­wer­ken­de kunst­in­stel­lin­gen in het Rot­ter­dam­se Kunst­kwar­tier: MAMATENT, Kunstinstituut MellyV2_ en WORM/UBIK/Slash Gallery/Wunderbar/Performance Bar.

Related

Website by HOAX Amsterdam