Ervaar de kracht van Mind Implosions

Dieuwke Boersma, oprichter van The Mind-Blowing Institute, introduceert je tot de kracht van Mind Implosions. Breek met innerlijke limitaties en vorm oneindig nieuwe vormen. Beweeg door de blauwe, rode en groene kamers van TMI en ontdek hoe je je onzekerheden kunt gebruiken als verzet tegen neoliberale systemen van denken. Kom langs op Internationale Vrouwendag, ervaar deze performance en kijk verder dan tegenstellingen, gestandaardiseerd denken en hiërarchisch dualisme.

form = meaning = matter = process = form is een concept van Dieuwke Boersma en onderdeel van de tentoonstelling The Mind-Blowing Institute.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam