Breek dwars door het ondoordringbare oppervlak van het bijna natuurlijke, maak kennis met je innerlijke wegwijzer, of dwaal rond in de magische tuin van je geest

De wonderlijke Anne Kolbe en Rowan van As presenteren: A Piece of Marble Floats Through the Hyperreal. Maak een meditatieve reis die verschillende manieren van perceptie verkent, waarbij we samen ronddwalen in de ‘hortus conclusus’ van onze geest. We zijn blij dat Anne en Rowan ons helpen te ontspannen gedurende deze onzekere tijden. Relax, geef je over en verdwijn in een wereld vol rustgevende soundscapes, oppervlakte-ontmoetingen en intimiteit met de dingen die je omringen. Laat jezelf troosten. Alles komt goed.

A Piece of Marble Floats Through the Hyperreal is een Engelstalig audiowerk gebaseerd op de performance die Anne en Rowan voor het eerst uitvoerden op 2 februari 2020 in MAMA’s showroom tijdens Neverland’s project Other ways of watching together.

Het audiowerk A Piece of Marble Floats Through the Hyperreal is uitgevoerd in opdracht van MAMA. De performance waarop het werk is gebaseerd werd in eerste instantie gepresenteerd tijdens Other ways of watchings together.

Anne Kolbe doet de vocalen, Rowan van As maakt de muziek.

Related

Website by HOAX Amsterdam