Twee afsluitende events om het einde van Fictioning Comfort in te luiden

We naderen het einde van Fictioning Comfort als fysieke tentoonstelling, en we zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we een tweetal afsluitende events organiseren op 12 en 13 september. Ook al komt de fysieke tentoonstelling tot een einde op 13 september, het online portaal van de tentoonstelling blijft nog gewoon te bezoeken.

Zaterdag 12 september (online):
Je bent van harte uitgenodigd om vanuit thuis deel te nemen aan een serie online gesprekken. Deze gespreksreeks tussen gasten en kunstenaars die deelnemen aan Fictioning Comfort gaat dieper in op de onderliggende drijfveren die ten grondslag liggen aan de verschillende werken. Om de werken te bekijken bezoek www.fictioningcomfort.space

Schrijf je in voor dit event via ZOOM.

14.00 – 14.30 – Gesprek 0: On Work door WORKNOT!
14.30 – 15.30 – Gesprek 1: Tomi Hilsee met WORKNOT!
15.45 – 16.45 – Gesprek 2: Sami Hammana met Alireza Abbasy
17.00 – 18.00 – Gesprek 3: Monireh Askari met WORKNOT!
18.15 – 19.45 – Gesprek 4: Moad Musbahi & Imani Jacqueline Brown met Samaneh Moafi

Zondag 13 september (bij MAMA’s showroom):
We willen graag het eind van de fysieke manifestatie van Fictioning Comfort vieren door in de buitenlucht bijeen te komen, voor MAMA’s showroom, terwijl we goed letten op de afstand die we tot elkaar houden. We genieten van de zon met drankjes en een boekenbingo!

17.00 – 22.00 – Drankjes & chillmoment
18.00 – Boekenbingo door Clara Balaguer (van het collectief To Be Determined)

mama_tomasmutsaers_051_web-2

Open galerij
Closing event Fictioning Comfort © Tomas Mutsaers

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam