Absurd en sensitief, blinken de werken uit in liefde voor het leven en compassie met de omgeving.

Begin dit jaar werden we uitgenodigd om een show te maken in Wenen door Kunstraum Niederösterreich, een van de deelnemers aan de door MAMA in februari georganiseerde ‘kunstbeurs’ Project(or). Kunstraum NOE presenteerde op Project(or) Rainer Prohaska’s Salmon Sculpture Saloon.

supportimage_home_ldd_8-05_02

Love Design Delirium verkent de bandbreedte van een generatie die zich voedt met humor, naïviteit, poëzie en spel, in combinatie met een sterk geloof in de kracht van ‘de scenius’; de creatieve stuwkracht van individuen in groepsverband. Kenmerkend aan de visuele beeldtaal is een persoonlijke notie, die tegelijkertijd universeel menselijk handelen reflecteert.

Absurd en sensitief, blinken de werken uit in liefde voor het leven en compassie met de omgeving. In een gejaagde, productgeoriënteerde en mediageregeerde samenleving is een dergelijke relativerende lichtvoetigheid een noodzaak, een waar levenselixer dat ons bij de les houdt: Ja! Leven! Doen!

Samengesteld door Nous Faes met bijdrage van Humobisten, Sebastiaan Straatsma, Rafaël Rozendaal, Oliver Laric, 75B, PARRA, Jaap Scheeren, Anouk Kruithof, Daniëlle van Ark en Körner Union.

Over HOME

HOME is het leidmotief waarmee we gesprekken rondom opvattingen van geborgenheid, representatie en identificatie aanwakkeren. HOME is een basis, een plek waar je naar terugkeert én een anker voor de verdere reis. HOME (ook online) is het begin van je verbondenheid met anderen. Onder de naam HOME presenteren we tevens onze tentoonstellingen in de showroom. In samenwerking met jonge makers geven we uitdrukking aan interpretaties over HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam