Een virtuele versie van Climate Knowledges - te bezoeken waar en wanneer je maar wilt

We openen officieel de digitale deuren van onze virtuele showroom. Kom binnen en ervaar een gloednieuwe versie van MAMA. Te bezoeken waar en wanneer je wilt.

Hoe werkt het?
Volg deze link naar virtuele showroom, of klik op de gigantische afbeelding hieronder. De rest wijst zich vanzelf! Gebruik bij voorkeur een laptop. Op dit moment is de showroom enkel Engelstalig en laadt de virtuele showroom nog niet op alle mobiele apparaten. Daar werken we aan.

Voor deze primeur presenteren we een online variant van Climate Knowledges. De tentoonstelling is samengesteld door Angela Chan’s platform Worm: art + ecology, met werken van Annie MacKinnon, Jessica El Mal, Josèfa Ntjam, Regina Kanyu Wang en de klimaatactivisten van de Climate Visual Cultures Library.

Geprogrammeerde events for Climate Knowledges zijn verplaatst en worden online voortgezet; volg http://wormworm.org voor alle updates.

Climate Knowledges daagt je uit het gangbare debat omtrent de klimaatcrisis kritisch te benaderen. De tentoonstelling onderzoekt alternatieve manieren om na te denken over de waarheden van de huidige klimaatcrisis. Aan de hand van speculatieve storytelling – van oude mythologieën tot futuristische toekomstbeelden – confronteren we de koloniale en patriarchale structuren die de oorsprong zijn van de hedendaagse klimaatproblemen.

Een grote shoutout naar Team MAMA-leden Louisa Teichmann en Noemi Biro die deze digitale ruimte in het leven hebben geroepen. We zijn ontzettend trots op hen en op de wereld die zij hebben gebouwd. Hopelijk delen jullie ons enthousiasme.

Related

Website by HOAX Amsterdam