Ze hield me vast, het was warm in de buurt van haar borst. Ik kon niet ademen, het water stroomde over mijn hele lichaam. Ik kon me niet bewegen, afhankelijk van haar aanraking.

Op onverwachte momenten kan een beeld uit het verleden opduiken, geraakt door gebeurtenissen uit het heden: een subjectieve vertelling, waarin je eigen belichaamde archief zich onverwacht aandient.
Chiara Gemma Fedon, Stefania Macchiafava en Lore Pilzecker, drie leden van Team MaMA, grijpen met hun artistieke projecten in op Giovanni’s Touch Me, to See Us en voegen hun eigen interpretatie toe. Verbonden door een kaart in de ruimte, roepen deze interventies een vonk uit het verleden op, waardoor de bezoekers zich kunnen onderdompelen in hun eigen belichaamde archief.

 

Lore Pilzecker

Lore Pilzecker is beeldend kunstenaar (studeerde Beeldende Kunst in ArtEZ Arnhem en eerste jaar Artistic Research aan de Universiteit van Amsterdam) die werkt met het onderwerp monumenten, zoals bijvoorbeeld de hydrofeministische fonteinen gereproduceerd uit haar eigen borst.

www.lorepilzecker.com

Instagram: @pilzeckerlore

Chiara Fedon

Chiara Gemma Fedon is een Zwitserse kunstenares met een Bachelor diploma in Animatie en Film met ervaring in design modelling, illustratie, fotografie en animatie. In de loop der jaren exposeerde ze twee korte animatiefilms, deed ze mee aan enkele online kunstuitdagingen en publiceerde ze een textielontwerp.

Instagram: @gemma_fedon

Stefania Macchiafava

Stefania studeerde af in het BA-programma voor Cross-Cultural Communication aan de universiteit van Turijn. Ze werkte enkele jaren als jeugdwerker, terwijl ze onlangs de artistieke en culturele sector benaderde. Ze is gepassioneerd over dans, podiumkunsten, en ze schrijft graag.

Instagram: @_stefimc_

Related

Website by HOAX Amsterdam