Veertien internationale kunstenaars nodigen je uit voor een tijdelijke samenscholing, verspreid over drie hedendaagse kunstruimtes in Rotterdam.

De gesprekken, relaties en werkwijzen die de kunstenaars van de Master Fine Art de afgelopen twee jaar hebben ontwikkeld, smelten samen op dit specifieke moment, waarna ze zullen verstrooien tot nieuwe gesternten. MAMA, TENT en ramfoundation vormen het podium voor een script waarin de kunstwerken eerst voor zichzelf spreken, waarna zij tijdens de duur van de tentoonstelling van positie veranderen ten opzichte van zichzelf en het publiek. Assemble Relatives is een collectieve reeks van uitgesproken standpunten vol samenwerkingen, kunstwerken en route, veranderende installaties, zanguitbarstingen en diverse performances binnen en buiten de drie locaties.

supportimage_home_assemblerelatives_16-07a
supportimage_home_assemblerelatives_16-07d
supportimage_home_assemblerelatives_16-07e
supportimage_home_assemblerelatives_16-07c
supportimage_home_assemblerelatives_16-07b

Samengesteld door Maaike Gouwenberg met bijdrage van Niels Bekkema, Clara J:son Borg, Madison Bycroft, Seecum Cheung, Raluca Croitoru, Mat Do, Michael FitzGerald, Daniel Fogarty, Tracy Hanna, Mitchell Kehe, Katherine MacBride, Kari Robertson, Natalia Sorzano en Angharad Williams

Over HOME

HOME is het leidmotief waarmee we gesprekken rondom opvattingen van geborgenheid, representatie en identificatie aanwakkeren. HOME is een basis, een plek waar je naar terugkeert én een anker voor de verdere reis. HOME (ook online) is het begin van je verbondenheid met anderen. Onder de naam HOME presenteren we tevens onze tentoonstellingen in de showroom. In samenwerking met jonge makers geven we uitdrukking aan interpretaties over HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam