MaMA (Media and Moving Art) is een platform voor visuele cultuur en jong talent, dat zowel digitaal te vinden is als in haar showroom op de Witte de Withstraat 29 in Rotterdam. Sinds haar oprichting in 1997 maakt MaMA zich hard voor jongeren en zet zij zich specifiek in voor de zichtbaarheid van jongerencultuur. MaMA doet dit via wederkerend leren, waarin talentontwikkeling centraal staat. Ze springt in het gat dat bestaat tussen educatie en het werkveld.

MaMA zorgt voor een toegankelijke ontmoeting met hedendaagse kunst. Wij brengen vernieuwende ontwikkelingen in beeld die relevant zijn voor een jonge generatie, de twintigers, de nieuwe beeld- en stadmakers, culturele producenten en publiek.

MaMA werkt samen met een grote en diverse groep opkomende professionals. Onze achterban geeft (gevraagd en ongevraagd) feedback op de inhoud en richting van de organisatie en is onmisbaar voor MaMA. Zij helpt ons om op het scherpst van de snede van de jongerencultuur te bewegen.

En MaMA is op zoek naar office-medewerker die onze organisatie komt versterken met 20 uren per week. De office-medewerker draagt bij aan de dagelijkse organisatie van ons kantoor, de uitvoering van een breed pakket aan kantoortaken en functioneert als backoffice van de directeur.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze werkzaamheden;

●  voorbereiden, notuleren en uitwerken van stafvergaderingen;

●  beheren van MaMA’s algemene e-mail inbox en doorsturen van e-mails aan de juiste collega’s;

●  administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van bezoekersaantallen, het doorsturen van inkoopfacturen aan ons administratiekantoor en het opstellen van verkoopfacturen volgens bestaande templates;

●  opstellen en monitoren van roosters voor educatie programma’s en publieksbegeleiding;

●  productionele ondersteuning van projecten en evenementen;

●  verzorgen en inkopen van facilitaire benodigdheden office;

●  assisteren van de directeur in algemene zin.

EN ben jij die persoon die;

●  waarde hecht aan de wijze waarop MaMA functioneert als een gemeenschap met een betrokken achterban, die zowel voor als achter de schermen ontwikkelkansen worden geboden;

●  gestructureerd en accuraat werkt;

●  servicegericht, vriendelijk en communicatief is;

●  een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft;

●  genoegen haalt uit een opgeruimde en strakke organisatie en goed overzicht kan houden;

●  structuur weet te behouden in een dynamische werkomgeving, flexibel is en kan omdenken;

● een teamplayer is en zich betrokken voelt bij de publieksactiviteiten van MaMA en af en toe bereid is aanwezig te zijn tijdens MaMA’s events buiten kantooruren (in weekenden en avonden).

Dan ben jij misschien wel die persoon waar MaMA naar op zoek is! MaMA biedt:

●  een dynamische en creatieve werkomgeving waarin ruimte voor zelfontwikkeling is;

●  collega’s bestaande uit 4 stafleden en een grote groep Team MaMA-leden;

●  een pensioenregeling, 23 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;

●  naast de vaste werkdagen dinsdag en donderdag, werkdagen die samen van te voren worden bepaald;

●  een contract voor 7 maanden waarna, bij de juiste match, mogelijkheid is om de uren uit te breiden en het contract te verlengen;

●  een jaarsalaris volgens de Richtlijn Functie- en Loongebouw presentatie-instellingen van De Zaak Nu, tussen € 24.000,- en € 30.732,- bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van werkervaring en leeftijd.

Word jij onze nieuwe collega? Tot 15 april kun je je sollicitatiebrief + CV sturen naar judy@thisismama.nl, ovv OFFICE, tav. Judy Rambags, directeur MaMA. Mocht je vragen hebben dan kun je die ook sturen naar het eerder genoemd e-mailadres. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 25 en 27 april.

Related

Website by HOAX Amsterdam