We vieren ons 21 jarig bestaan groots met een hoofdletter G op 20 oktober in BAR.

Forever 21 means forever young. We maken een reis door de geschiedenis van 21 jaar MAMA aan de hand van typerende thema’s als DIY, gender, seksualiteit, taboes & grenzen. Verwacht eetbare composities, vorstelijk spraakwater en een ramvol programma met o.a. ludieke performances, emotionerende verhandelingen en absurde spellen. Uiteraard ter lering ende vermaeck.

Op het menu staat onder andere House of GHOD, Wei not Sing, Ma’Ma Queen, Marilyn Merlot, Tommy Ventevogel, Nathalie Hartjes, Kim de Haas, Climax Girls en De Rotterdamsche Viswijven.

Koop hier je tickets!

Met een ticket verzeker je jezelf van een waar bacchanaal dat zijn weerga niet kent, bestaande uit onder meer een heerlijk vegetarisch menu (inclusief goddelijk dessert) gecomplimenteerd met een aantal drankjes en een hele rits aan performances en interventies.

Tickets voor dit spektakelstuk zijn verkrijgbaar in twee varianten, de regular versie en de onwijs speciale I <3 MAMA variant – met de aanschaf van dit magnifieke ticket maak je de wereld een stukje leuker en stuur je ons extra veel liefde; liefde die driedubbeldwars wordt teruggestopt in de Team MAMA Talents en onze plannen om de wereld over te nemen.

flyer_bb

Voor MAMA begrippen is een ticket best aan de prijs, maar je krijgt er dan ook een hele hoop voor terug: spijzen, sauzen wijnen, spellen, optredens. En misschien nog wel belangrijker, je steunt onze toekomstplannen en alle leden van Team MAMA. Op naar de volgende 21 jaar!

Dit event is onderdeel van de manifestatie Breaking Barriers. We organiseren van mid-oktober tot mid-november diverse events in Rotterdam ter ere van ons 21 jarig bestaan.
Met ondersteuning van: 
Gemeente Rotterdam, Mondriaan Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Related

Website by HOAX Amsterdam