Met trots presenteren we op vrijdag 2 juli de premièrevertoning van de eerste documentaire over MAMA. Komt dat zien en horen op deze zwoele zomeravond, in de heerlijke open air cinema van Weelde!

Tickets zijn hier verkrijgbaar voor €3: tiny.cc/mamafilm

MAMA: The Dysfunctional Family vertelt het intieme verhaal van een van Rotterdams meest eigenwijze creatieve communities. De documentaire, geregisseerd door Ciska Meister, is een reis door de tijd en onderzoekt hoe de betekenis van MAMA voor de stad Rotterdam de afgelopen 23 jaar is veranderd. Vanuit 2021 kijken betrokkenen terug en vooruit, en aan de hand van openhartige vertellingen wordt duidelijk dat MAMA meer is dan enkel een fysieke ruimte. Het is een familiegevoel, een levensbeschouwing, een universum op zichzelf.

Timetable:
20:30 Inloop
21:30 Q&A Talk met Ciska Meister
22:00 Film
22:30 DJ’s & drinks (Line-up TBA)
00:00 Schluss

Adres Weelde: Marconistraat 37, 3029 AG Rotterdam

Houd tijdens je bezoek aan rekening met de huidige Covid-19 maatregelen: houdt voldoende afstand, desinfecteer je handen en blijf thuis als je Covid-19 symptomen hebt.

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Website by HOAX Amsterdam