De Master Fine Art van het Piet Zwart Instituut viert de afgestudeerden van 2020 en 2021 met een tentoonstelling van hun recente werken.

Lockdowns en opstanden. Het vagevuur van thuisblijven terwijl de wereld in brand staat. Hoe kijk je naar artistieke productie terwijl de omstandigheden van de vertrouwde wereld om je heen snel veranderen? Dit zijn slechts enkele toestanden en vragen die van invloed zijn geweest op de vele en gevarieerde richtingen die de afgestudeerden van de Master Fine Art in 2020 en 2021 hebben genomen, twee boekensteunen aan de beide zijden van een heel lang jaar.

Voor alle vrienden, familie en vage bekenden die de trip naar Het Archief, de locatie van de tentoonstelling Material Context, niet hebben kunnen maken kunnen as zaterdag vanaf 19.30 online aanschuiven en zo een aantal van de werken en kunstenaars horen en zien.

Deelnemende kunstenaars:  Berglind Tryggvadottir, Diana Al Halabi, Daphne Simons,Emma Astner, Halla Einarsdóttir, Jamie Kane. 

Over IRL

Ons leven wordt gedomineerd door de zelfgeproduceerde werkelijkheden die we tegenkomen op het internet en social media. Deze spanning tussen feit en fictie raakt de kern van het leidmotief IN REAL LIFE. De enige manier om aan de post-truth te ontsnappen is elkaar in het echt (IN REAL LIFE) te ontmoeten. Dat doen we onder meer in de vorm van lezingen, masterclasses, workshops, excursies en feesten die uiting geven aan de ideeën achter HOME | IN REAL LIFE | NETWORKS.

Website by HOAX Amsterdam