Steun ons!

MaMA is een platform voor visuele cultuur en jong talent, zowel digitaal te vinden als in haar showroom op de Witte de Withstraat 29-31 in Rotterdam. Sinds haar oprichting in 1997 maakt MaMA zich hard voor jongeren en zet zij zich specifiek in voor de zichtbaarheid van jongerencultuur. Bij MaMA staat talentontwikkeling centraal, waarbij ze het gat overbrugt dat bestaat tussen het onderwijs en het werkveld. Onderdeel worden van onze missie? Dat kan! 

Met het leveren van een bijdrage ondersteun je de groei en ontwikkeling van de jongste generatie makers. 

Bijdragen kan op meerdere manieren. Allereerst door een vaste bezoeker te zijn en ons te blijven volgen. Je impact vergroten? Steunen kan ook door te doneren. Je kan eenmalig, maandelijks of jaarlijks doneren via deze link, of scan de QR-code. Je kan ook ten aller tijden zelf een donatie overmaken naar:
NL66 TRIO 0338 6641 65 t.n.v. Stichting Media and Moving Art

Alles is welkom! En alle beetjes helpen! Doe jij mee?

qr-code-1-2

MaMA heeft een ANBI status, dit betekent dat je jouw donatie kunt aftrekken bij de belasting. Lees er hier meer over.

Weet je dat je MaMA kan opnemen in je testament? Nalaten aan MaMA is zeker mogelijk! We zijn aangesloten bij het initiatief Ik was Hier 010, waar je meer kan lezen over nalaten aan cultuur. Mocht je de overweging maken, weet dan dat jouw toekomstige nalating de mogelijkheid geeft een duurzaam verschil te maken voor de vele generaties van jonge makers die we bij MaMA gaan verwelkomen, steunen en een podium bieden.  

Heb je andere ideeën of wensen om ons te steunen, laat het ons weten! We gaan graag met je in gesprek.

Voor al je vragen over nalaten aan MaMA, doneren of het doen van andere investeringen bij MaMA kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met Nadine Rooij, onze medewerker PR & Development, nadine@thisismama.nl / 010 233 2022.

 

nr_foto-1-2

“Niet alleen de jongeren met wie we projectmatig werken leren bij MaMA. Dankzij MaMA’s werkwijze hebben alle betrokkenen, van bestuurslid tot vrijwilliger, de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Zo begon ik in 2020 als Trainee Fondsenwerving vanwege mijn wens om als facilitator achter makers te staan. Inmiddels heb ik een vaste aanstelling en begeleid ik jongeren bij het vormen van hun projectplannen.” – Nadine Rooij (staflid)

Website by HOAX Amsterdam