Dialogue: Nathasha Hoare & Lucky PDF

Showroom MAMA presenteert met grote trots The Internetional, een tweedaags symposium gericht op een van de belangrijkste gebieden van de visuele cultuur van vandaag: het internet. Curatoren, kunstenaars en theoretici bespreken dit onderwerp met elkaar en met het publiek in een gevarieerd programma van paneldiscussies, dialogen, lezingen en workshops.

{{ currentTime / duration }}
''Engaging informal conversations from adopting structures from existing conversations formal''

In deze podcast spreekt Natasha Hoare de LuckyPDF-leden James Early en John Hill over de voortdurende aanpassing van hun werk aan verschillende omgevingen: online en offline, zowel op kunst- als niet-kunstsites, hypercommercieel en zonder winstoogmerk.

Natasha Hoare (NL / UK) is sinds 2014 Associate Curator bij Witte de With Centre for Contemporary Art. Ze heeft een MA in Curating van het Chelsea College of Art and Design in Londen en een BA in Engelse literatuur van de universiteit van Edinburgh. Voordat zij bij Witte de With in dienst trad, werkte zij als assistent-curator voor de sectie Beeldende Kunst van de biënnale van Marrakech 5 (2014) en voor On Geometry and Speculation, een parallelproject voor de biënnale van Marrakech 4 (2012). Ze werkte eerder als Studio Manager voor kunstenaar Mark Wallinger, Special Projects Manager voor kunstenaar Shezad Dawood, en Business Development Manager en Press Officer bij de Saatchi Gallery in Londen. Natasha Hoare werkt momenteel aan Curating Now, een boek met interviews van internationale curatoren dat in 2015 door Laurence King zal worden gepubliceerd, en draagt ze regelmatig bij ​​aan Ibraaz-, Elephant Magazine-, Extra Extra- en Saatchi-publicaties.

LuckyPDF is een kunstenaarscollectief uit Zuid-Londen dat sinds 2008 in het Verenigd Koninkrijk en internationaal heeft gewerkt. Het werk van de groep betrekt samenwerkingen, bijdragers en deelnemers bij het blootleggen en verstoren van machts- en waarde betrekkingen tussen kunst en cultuur in het algemeen, door online en offline netwerken te creëren die nieuwe manieren van werken genereren en ondersteunen. Hun meest recente werk, de online en geïnstalleerde film How to Leave London, werd in 2014 in opdracht gemaakt en tentoongesteld door de Hayward Gallery voor Mirrorcity.

Podcast Editing: Marel Jap-Sam

Gelinkte tentoonstelling:
The International House of Cozy

Related